İSTANBUL / KARTAL - Yavuz Selim Ortaokulu

EMİNE BARBAROS - Okul Müdürü

Okul Müdürü-Emine BARBAROS, 1974 tarihinde Çankırı ili Eldivan İlçesinde doğdu. İlkokulu Eldivan 100.Yıl İlkokulunda, ortaokul ve liseyi Eldivan Lisesinde tamamladı.1995 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Giresun Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü bitirdi.1995 yılında Gaziantep İli Şahinbey İlçesi Türktepe İlkokulunda göreve başladı.1998-2000 yılları arasında Ardahan İli Çıldır İlçesi Kenarbel Köyünde görev yaptı. 2000-2009 yılları arasında İstanbul İli Maltepe İlçesinde bulunan çeşitli ilköğretim okullarında sınıf öğretmeni olarak görev yaptı.2005 yılında açılan sınavı kazanarak Uzman Öğretmen ünvanını aldı.2009 yılında açılan görevde yükselme sınavında başarılı olarak  İstanbul İli  Maltepe İlçesi  120.Yıl Ziraat Bankası İlköğretim Okuluna müdür yardımcısı olarak atandı.2012 yılında alan değiştirerek sınıf öğretmenliğinden  Türkçe Öğretmenliği branşına geçti.Haziran-2013te Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Pazarlama ve Dış Ticaret Bölümü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programını bitirdi.Okan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı Eğitim Yönetimi-Denetimi alanında  Tezli Yüksek Lisans yaptı.İstanbul İli Maltepe İlçesi  Şehit İbrahim Cengiz İmam Hatip Ortaokulunda müdür yardımcısı olarak görev yapmıştır.02.01.2014 tarihinde isteğe bağlı yer değiştirme talebinde bulunarak,Küçükyalı Rezan Has Anadolu Lisesine müdür yardımcısı olarak atanmıştır.18.12.2014 tarihinde o zamanki  adı Saffet Simavi Ortaokulu olan Şehit timur Aktemur Ortaokulu´na müdür  okulumuzda Müdür olarak göreve başlayan Emine BARBAROS,evli ve bir kız çocuğu annesidir.