İSTANBUL / KARTAL - Yavuz Selim Ortaokulu

İKİ PROJE BİR ARADA

Okulumuz öğrencilerine sağlıklı beslenme ve dürüstlük üzerine iki proje başlattık.

Okulumuzda sağlıklı beslenme ve dürüstlük üzerine iki proje başlatık.İlk projemiz sağlıklı beslenme ile ilgili bakanlığımızın başlatmış olduğu "Beslenme Dostu Okul" projesi kapsamnında öğrencilerimizin meyve yemelerini sağlamak.İkinici projemiz ise degerler eğitimi kapsamında "dürüstlük" temasını işlemek.Bu kapsamda öğrencilerimiz dolaptan istediği meyveyi 1TL karşılığı alacaklar ve ücretinide dolabın yanında duran kutuya atacaklar.Hiçbir öğretmen ve öğrencinin gözetimi olmadan tamamen  dürüstlük ilkesi doğrultusunda aldığı meyvenin ücretini kutuya atacak ve ücreti kadar meyve alacaklar.Kutuda biriken paralar ile tekrar meyve alınarak projenin devamı sağlanmış ve öğrencilerimize dürüstlük bilinci kaandırılmış olacaktır.

Yayın: 23.12.2015 - Güncelleme: 26.04.2016 10:45 - Görüntülenme: 514