İSTANBUL / KARTAL - Yavuz Selim Ortaokulu

eTwinning Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi Aldık

Peaceful and Collaborative Classes (İşbirlikçi ve Huzurlu Sınıflar)

eTwinning Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi Aldık

Okulumuz eTwinning projesi ile ikinci defa Avrupa Kalite Etiketini alan okullar arasında yerini aldı. Eylül ayında Ulusal Kalite Etiketini alan İngilizce öğretmenimiz Özgül Karataş Çamur 28.10.2021 tarihinde Peaceful and Collaborative Classes (İşbirlikçi ve Huzurlu Sınıflar) adlı aynı projesiyle Avrupa Kalite Etiketi alarak ödüllendirilmiştir. Bu proje ile sınıflarda öğrenciler arasında barış dilinin kullanılması ile okul ortamının daha huzurlu hale geleceğini deneyimlemek ve öğrencilerle yapılan atölyelerde empati, kendini ifade, karşısındakini anlama çalışmaları sayesinde barış dilini uygulama ve yaygınlaştırma amaçlanmıştır. Erasmus projemizle de ilişkili olan bu şiddetsiz iletişim başlığı okulumuzda öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin yaptığı çalışmalarla iyice yaygınlaşmaktadır. Öğretmenimiz Özgül Karataş Çamur ve öğrencilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

01-11-202101-11-2021

Yayın: 01.11.2021 - Güncelleme: 01.11.2021 00:40 - Görüntülenme: 2290